Forma-1

Nikolics: irány a Premier League?

nikolics (nikolics nemanja, )
nikolics (nikolics nemanja, )

Angol lapok kedden is megerősítették, a Videoton gólérzékeny támadója erősen felkeltette a Crystal Palace érdeklődését. 500 ezer fontos transzferdíjat emlegetnek.

A dailymail.co.uk közölt egy hosszú összeállítást azokról a labdarúgókról, akik a január 31-én lejáró nemzetközi átigazolási piac utolsó napjaiban Angliába költözhetnek. A lap szerint a két legnagyobb sztár Andreas Pereira (MU-PSG) és Mohamed Salah (Fiorentina-Chelsea) lehet a hajrában, de a magyar bajnokság 2014/15-ös szezonjában eddig 15 meccsen 16 gólt szerző támadó válogatott támadónk is ott van a sorban, egészen pontosan a hatodik helyen.

 

A szerző úgy értesült, a Crystal Palace és a Reading érdeklődik Nemanja Nikolics iránt, és nagyjából 500 ezer fontos átigazolási díjat emleget. A Nemzeti Sportnak Filipovics Vladan, a játékos ügynöke bár csapatnevet nem említett megerősítette a hírt és úgy fogalmazott: “Ez már több, mint érdeklődés, tárgyalásoknál tartunk, így talán nem ok nélkül remélem, hogy napokon belül egyezség születik.”  

A sportlap úgy tudja, a két angol klub mellett a francia Bordeaux, és a spanyol Celta Vigo mutat még érdeklődést Nikolics iránt, de ezt az információt a menedzser nem kommentálta. Nikolicsnak nyáron lejár a szerződése a Videotonnál, így akkor szabadon igazolhatóvá válik, a fehérvári klub már nem tud a játékjogáért pénzt kapni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik