Forma-1

A Red Bull nem készült el autójával

red bull (red bull)
red bull (red bull)

Az istálló hivatalos, 2015-ös autóbemutatót sem tart az első, vasárnapi, a spanyolországi Jerezbenmegrendezésre kerülő teszt előtt.

Hogy ez baj, vagy sem, az majd legkésőbb az első, ausztráliai vb-futamon kiderül. Minden esetre Christian Horner csapatfőnök az Autosport.com-nak készségesen elismerte: “Még nincs kész az autó, de a csapat teljes erőbedobással dolgozik rajta.”

Holott vasárnap már feldübörögnek a motorok az első jerezi tesztnapon. Azt, hogy a red Bull 2015 még nem készült el, a csapatvezető szerint nem akkora probléma. „A gyárban teljes erővel folyik az új autó építése. A Red Bull történelme során talán még sosem volt ennyire kevés időnk, de mivel Renault-val is szorosabb dolgozunk együtt, az autó tervezésére szánt időt maximálisan szeretnénk kihasználni. A szezon során továbbfejleszthetjük majd az erőforrásainkat, a Renault pedig agresszív szemlélettel áll mindehez” – fogalmazott Horner.

Miközben a gyárban folyik a munka a versenyzők és a csapatfőnök síelt egy jót
Fotó: europress 

Emlékezetes módon 2014-ben az első teszteken a Red Bull jó ha négy kört tudott menni, ennek ellenére a Mercedes mellett csak ők szereztek futamgyőzelmet, Ricciardo révén három alkalomma is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik