Forma-1

TESZT&GO-Autók tesztközelből az Utazás kiállításon[x]

Új program az Utazás kiállításon, tesztvezetésekkel és hazánkban forgalmazott autómárkákkal.

Az Utazás kiállítás sokunknak ismerősen cseng. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban február 26. és március 1. között a kiállításon a hazai és külföldi utazási ajánlatok mellett, ahogy minden évben, idén is színes programok várják az érdeklődőket.


Idén valami újdonság is várja a családdal érkező apukákat, fiúkat és az autók szerelmeseit. A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek hazánk márkakereskedései és megismerkedhetnek számos autómárka új modelljével. Kiváló alkalom lehet ez egy autó vásárlás előkészítéséhez, tájékozódáshoz vagy egy-egy modell teszteléséhez. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.

Az Utazáson találkozhatnak többek közt Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton régió például több mint 20 kiállítóval jelenik meg, valamint jelen lesz Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is.

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország térkép lesz, mely 1 000 000 LEGO® kockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora LEGO-ból készült térkép, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. És hogy lehet, hogy a kiállítás ideje alatt készül el a térkép? A Tihanyi Bencés Apátság, a Szent István Bazilika vagy a hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott LEGO munkák is felkerülnek és ezekkel lesz teljes az ország képe.


A kicsiket a LEGO® Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig ember nagyságú LEGO figurák gondoskodnak.

Az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Ilyenkor a hosszú tél után már mindenki napsütéses, vidám napokra vágyik. Idén egy szerencsés pár elrepülhet a világ egyik legszebb és legnaposabb szigetére. A versenybe kerüléshez az Utazásra jegyet váltó látogatóknak egy pár kérdésből álló nyeremény szelvényt kell kitölteniük. Ezeket a szelvényeket az A pavilon több pontján is leadhatják. A helyes választ adók közül kerül majd ki az az egy szerencsés, aki megnyeri az 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki álomutazást.


A kiállítás első napja – február 26., csütörtök – szakmai nap, amikorra drágább belépőjegy érvényes. A belépővel az egyidejű Bringa Expo és Afrika Expo kiállítások is megtekinthetőek. Szintén az idei év különlegessége, hogy a LEGO Store Budapest jóvoltából minden belépő mellé jár egy 500 Ft értékű LEGO kupon.
Az eseményre több kedvezményes jegy is elérhető, melyek listáját megtalálják a kiállítás weboldalán. A belépőjegyet online 2500 Ft helyett 1900 Ft-ért vásárolhatják meg, és ezzel még a kasszáknál való sorban állást is elkerülhetik.

Bővebb információ:
www.utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik