Forma-1

Todt hetente látogatja Schumachert

Michael Schumacher (michael schumacher, jean todt, )
Michael Schumacher (michael schumacher, jean todt, )

Állandó vendég a korábbi ferraris csapatfőnök Svájcban, a hétszeres világbajnok házában.

Jean Todt az olasz Rai televíziónak nyilatkozva elárulta, rendszeresen meglátogatja barátját. „Otthon van, kezelik. Egy újabb nagy csatát kell megnyernie. Rendszeresen meglátogatom, próbálok egy héten egyszer elmenni hozzá. Szeretek vele lenni és a családjával. Igaz, hogy hamarosan már egy éve, hogy balesetet szenvedett, de még fiatal, így sok ideje van a felépülésre” – mondta az FIA elnöke.

A némettel kapcsolatos hír, hogy üzleti téren újabb támogatókat veszített. A Mercedes és sapkaszponzora, a Deutsche Vermögensberatung korábban már jelezte, továbbra is kitart a hétszeres bajnok mellett, ám több személyes partnere már határozott a szakításról. 

A 45 éves Michael Schumacher tavaly december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését. Szeptember óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de kérdéses, hogy a rehabilitációs időszak meddig fog tartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik