Forma-1

Ecclestone csalódott Vettelben

Bernie Eccleston (bernie ecclestone, forma-1, )
Bernie Eccleston (bernie ecclestone, forma-1, )

Bernie Ecclestone csalódott Sebastian Vettelben, miután a német pilóta nem megfelelően állt hozzá ahhoz, hogy nem tudott versenyben lenni a  világbajnoki címért.

A Forma-1 első embere mindig is támogatta Sebastian Vettelt. A paddocban az sem volt titok, hogy a jelenlegi versenyzők közül a német pilóta Bernie Eccleston kedvence.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A 84 éves üzletember szerint Vettel úgy viselkedett, mint egy legyőzött versenyző, miután összességében felülmúlta őt az új csapattársa, Daniel Ricciardo. Talán ennek is köszönhető, hogy a következő szezontól a háromszoros világbajnok már a Ferrarinál fog versenyezni, ahol negyedik elsőségéért, illetve hírneve visszaállításáért is kocsiba ül majd.

Hatalmas szurkolója vagyok Vettelnek, de csalódtam a hozzáállásában, ami egy kissé megváltozott” – mondta Eccleston. “Úgy viselkedett, mint egy legyőzött ember, pedig nem volt az. Ez nem az ő mentalitása, ő egy versenyző típus. Még ostáblában is utál veszíteni, pedig kénytelen, amikor ellenem játszik.

Az üzletember nem rejtette véka alá azt sem, hogy Fernando Alonsoban is csalódott egy kissé. Ecclestonnak komoly félelme volt ugyanis, hogy a Nico Rosberg, Lewis Hamilton duóból az egyik versenyző kiemelkedik majd és egy vacak szezon elé néz az F-1, ám ez szerencsére nem így történt.

Ha nem lett volna akkora szerencsénk, hogy Hamilton és Rosberg egymás ellen versenyezzen, hanem egyikük kiemelkedett volna a másik mellől, akkor a szezonnak vége lett volna Silverstone-ban” – idézi Ecclestont a Telegraph.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik