Forma-1

Vettellel trollkodott a Red Bull

A Red Bull egy olyan versenyautót adott ajándékba a német pilótának, amelyikkel világbajnokságot nyert. De majd csak akkor kapja meg, ha otthagyta a Ferrarit.

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel búcsúbulin köszönt el a Red Bulltól, az istálló Milton Keynes-i központjában. A német pilótát nagy örömmel és baráti hangulattal várták, majd Christian Horner csapatfőnök és Adrian Newey ajándékokkal halmozták el Vettelt.

A Ferrarihoz igazoló versenyző egy kávésbögrét, egy piros úszónadrágot és egy autómakettet kapott, persze a legjelentősebb meglepetést a végére hagyták, hiszen a hagyományoknak megfelelően egy vb-címet nyert Red Bull is a garázsában áll majd évek múlva.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Azért csak akkor, mert az istálló nem szeretné addig odadni Vettelnek a világbajnok modellt, amíg a maranellóiak kötelékébe tartozik, hogy az olaszok még véletlenül se tudjanak ötletet szerezni az ő autójukról.

“Nem szeretnénk, ha Maranellóban tűnne fel a Red Bull” – mondta mosolyogva Horner.

Vettel egyébként aláírások osztogatásával és fotózkodással töltötte a délutánt Milton Keynes-ben. “Hihetetlen volt az elmúlt hat év. Sok munkával szép sikereket értünk el, köszönhetően a szenvedélyünknek, az odaadásunknak. Mindig a szívemben marad a csapat” – nyilatkozta a német világbajnok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik