Forma-1

Összeverekedett feleségével Ralf Schumacher

Rendőröket kellett hívni Cora és Ralf Schumacher házához, ugyanis a korábbi Forma-1-es pilóta összeverekedett a feleségével.

Eddig sem ment minden gördülékenyen kettejük kapcsolatában azok után, hogy kiderült, mindkét fél megcsalta a másikat, most viszont tovább fajult Cora és Ralf Schumacher közötti konfliktus.

A válófélben lévő pár nem tudott megegyezni 13 éves fiuk elhelyezésében, ráadásul a korábbi F1-es pilóta szép summát halmozott fel az évek alatt, így a pénz elosztásában is folyik a harc.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Pénteken pedig már rendőröket kellett hívni hozzájuk, miután egy vita annyira eldurvult, hogy összeverekedtek a felek – írja a Blikk.

“Sikoltozást és ordibálást hallottam, azután egyszer csak megérkezett egy rendőrautó a házukhoz – mesélte a történteket Schumacherék egyik szomszédja. – A rendőrök berohantak a házba, utána nem láttam, mi történt.”

A tettlegesség tényét a helyi hatóság is megerősítette, hiszen a szóvivőjük elmondta, dulakodás zajlott a helyszínen, emiatt nyomozást kezdtek családi belüli erőszak miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik