Forma-1

Folyamatosan támadások érik Bianchi magyar barátnőjét

A magyar modell pár hónapja közelebbről is megismerkedhetett Jules Bianchival, bár ezt kevesen hiszik el neki. Zsófi szerint nem számít, hogy mások mit gondolnak, a lényeg, hogy a pilóta minél hamarabb épüljön fel.

A Borshoz eljuttatott levelezések szerint a Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi buliba hívta a magyar modellt és biztosította róla, hogy szeretne még vele találkozni.

A cikk nagy felháborodást keltett az olvasók között és többen is reagáltak a hírre. Közülük a legvérmesebb Mónika volt, aki ezt írta: “Van barátnője, rengetegen ismerik a környezetemből, soha nem találkozgatna meg vacsorázgatna senkivel, ráadásul a külföldi azt sem tudja, mi az a névnap. Plusz szeptember második hétvégéjén baromira nem járt Magyarországon.”

Sem a bulvárportál, sem a modell nem állította azt, hogy puszta barátságnál több lenne a lány és a versenyző között, ám ezt egyesek a közösségi oldalakon már tényként közölték.

Zsófit nem érdeklik a támadások, szerinte a legfontosabb most az, hogy Bianchi minél hamarabb épüljön fel: “Nincs hozzáfűznivalóm a támadásokhoz, Jules felépülése sokkal fontosabb” – mondta a modell a Borsnak.

Mint ismert, a francia pilóta a Japán Nagydíj 42. körében csúszott ki a pályáról, és egy épp mentést végző traktornak ütközött. A 25 esztendős versenyzőn még aznap életmentő műtétet kellett végrehajtani, és állapotát ugyan stabilizálták azóta, agysérülése van. November 19-én ébresztették fel a mesterséges kómából, s már a franciaországi Nizzában ápolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik