Forma-1

A Spice Girl elvenné az F1-főnököt

Christian Horner és Geri Halliwell (christian horner, geri halliwell, )
Christian Horner és Geri Halliwell (christian horner, geri halliwell, )

A 42 éves Geri Halliwell már régóta együtt mozog Christian Hornerrel, a Red Bull csapatfőnökével. Úgy tűnik örök hűséget esküsznek egymásnak.

Pár éve még arról szóltak a hírek, hogy Geri Halliwell ötszázezer fontot kap egy randiért. A londoni olimpiai alatt Russell Branddel hozták hírbe, de a színész állítólag attól ijedt meg a legjobban, hogy újdonsült párja megismerkedésük után már az első a hétvégén házat nézegetett vele, ezért menekülőre fogta.

Eztán a munkába vetette magát, nyolc év után 2013-ban jelentetett meg új albumot, ami nem hozta meg a várva-várt sikert.

 
Mi jut erről eszünkbe? Kislányom, gazdag srácot is lehet szeretni
Fotó: europress 

Ezért úgy látszik a jó Geri immár mindenképpen férjet akar fogni magának, és apukát gyermekének, mert most itt az új sztori, ami arról szól, hogy az immár kevésbé sikeres egykori Spice Girl házasságot kötne a nála bő egy évvel fiatalabb Christian Hornerrel, a Forma-1-es Red Bull istálló csapatfőnökével. Hiába no, ketyeg a biológiai óra. A sztoriról a The Telegraphe számolt be, mondván, az egész úgy derült ki, hogy a kedves hölgy apróhirdetés útján tette közzé eskövőjének eljövetelét a The Timesban.

Ami biztos, a pár már régebb óta kéz a kézben tűnik fel a versenyek előtt, alatt, után, illetve egyes társasági eseményeken. Az esküvő dátumát a lelkes férkereső még nem szellőztette meg. Ki tudja, ezek után el is maradhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik