Forma-1

Bianchi balesete: íme, a legfrissebb közlemény

A súlyos balesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapotáról a Marussia közölt információkat kedd délután.

“Nagyon nehéz volt az elmúlt kilenc nap Jules és családja számára. A szuzukai balesetet követően számos kihívással kellett megküzdenie az orvosoknak a diffúz axonális sérülés miatt, s a helyzet továbbra is komplikált” – áll a közleményben.

 Fotó: Europress fotóügynökség

“Jules állapota továbbra is kritikus, de stabil. A család köszöni a rengeteg imát és segítséget a szurkolóktól illetve az motorsport közösségétől. Különösen köszönik a támogatást és az őket övező szeretetet az Orosz Nagydíj szervezőinek. A család folyamatos ad majd ki közleményeket Bianchi állapotáról, amennyiben szükséges.” 

A Marussia csapat 25 éves versenyzője a Japán Nagydíj hajrájában egy másik autót mentő darunak ütközött, kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta, kiderült, súlyos agysérülése van.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!