Forma-1

Jövőre is marad a Williams-páros

Ugyan az elmúlt napokban felröppent, hogy a csapat tesztpilótája, a brazil Felipe Nasr 18 millió dolláros szponzori csomaggal túrná ki veterán honfitársát, Felipe Massát 2015-re, úgy tűnik, a Williamsnél nem számoltak komolyan ezzel a lehetőséggel.

Az idén új erőre kapott grove-i alakulat nem húzta sokáig a pilótákról szó döntést, az Olasz Nagydíj délelőttjén megtették a bejelentést, miszerint 2015-ben is marad Valtteri Bottas és Massa párosa – írja a vezess.hu.

“Örömmel jelentem be, hogy 2015-ben is Felipe és Valtteri versenyez a Williamsnél. Felipével öröm dolgozni, a tempójához pedig hatalmas tapasztalat párosul. Valtteriről évek óta tudtuk, hogy kiemelkedő tehetség, az FW36-os képében pedig olyan autót adhattunk neki, amellyel ezt meg is tudja mutatni” – mondta az alapító-főnök Sir Frank Williams.

Fotó: Europress fotóügynökség

“2014-ben sokkal jobb éve van a csapatnak, a pilóták visszajelzései pedig kulcsszerepet játszanak ebben. A mostani bejelentés stabilitást nyújt számunkra 2015-re, de természetesen még a maradék idei versenyeken is a maximumot akarjuk majd hozni” – tette hozzá.

Még több Forma-1-es érdekességről ide kattintva olvashatsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik