Forma-1

Felakasztotta magát Schumacher orvosi kartonjának tolvaja

Börtöncellájában lett öngyilkos az a férfi, aki a hétszeres világbajnok pilóta betegaktáját több médiumnak is eljuttatta.

Magyar szellemgyógyász ébreszthette fel Schumachert

A férfit kedden vették őrizetbe a betegpapírok ellopásának gyanújával, s egy zürichi fogdába szállították, ahol még aznap éjjel végzett magával – adta hírül a svájci Blick.

A hatóságok ismeretlen tettes ellen nyomoztak az eltűnt karton ügyében, mígnem rátaláltak a légimentők egyik munkatársára, a feltételezett tettesre. Az állítólagos tolvajt – aki tagadta a vádakat – kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Fotó: Europress fotóügynökség

A hír, miszerint ellopták Schumacher orvosi kartonját június végén látott napvilágot. A Bild című német tömeglap internetes kiadása szerint az eladók legalább 60 ezer svájci frankot akartak a papírokért.

A 45 éves pilóta – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től – december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartották az orvosok, majd január végén kezdték el fokozatos felébresztését, mígnem június közepén felébredt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik