Forma-1

Magyar szellemgyógyász ébreszthette fel Schumachert

Somogyi Géza spirituális gyógyító. Állítása szerint az ő tevékenysége hozta vissza a hétszeres Forma-1-es bajnok pilótát a kómából.

Michael Schumacher tavaly december 29-én, a franciaországi Méribelben szenvedett el súlyos síbalesetet, majd hosszú várakozást követően június 16-án ébredt fel a kómából.

“Németországban dolgozó feleségem, Erika kért meg arra, hogy a magam lelki gyógyító módszereivel segítsek a pilótának, s bár az F1-et nem kedvelem, őt magát igen” – mondta el a borsonline.hu-nak Somogyi Géza, aki április elsején, majd június másodikán vette fel a kapcsolatot Schumi lelkével.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Somogyi magyarázata szerint a kómában lévő testet átmenetileg elhagyó léleknek öt szellemi társával együtt próbál segíteni, akik egy más síkban léteznek.

“Sohasem voltak emberek, és az arkangyaloknál magasabb szférában tartózkodnak. Schumacher hajlamos lesz visszatérni a testébe” – tette hozzá a spirituális gyógyász.

A szellemgyógyász úgy véli, Schumacher felesége, Corinna, valamint két gyermeke, szeretete miatt a pilóta vonakodó lelke újra egyesül majd a testével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik