Forma-1

“Schumacher sorsa érdekesebb, mint a Forma-1”

A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája szerint a súlyos síbalesete után lábadozó Michael Schumachernek a sorsa jobban érdekli az embereket, mint a Forma-1.

“Úgy gondolom, mindenki megdöbbent azon, ami történt vele, s úgy vélem, hogy az autóversenyzés emiatt veszített egy kicsit a vonzásából” – írta a brit Daily Mail című napilap pénteki számában a 29 éves versenyző.


 Fotó: Europress Fotóügynökség

A most 45 éves Schumacher – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től – tavaly decemberben szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartották az orvosok, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését.
   
Menedzsere, Sabine Kehm június 16-án jelentette be, hogy Schumacher már nincs kómában és elhagyta a grenoble-i kórházat, hogy megkezdje hosszú rehabilitációját Lausanne-ban. A hétszeres világbajnokhoz köthető legfrissebb hír, hogy felesége, Corinna eladja Schumacher magánrepülőjét, kihasználatlanság miatt.
    
“Természetesen mindannyian abban reménykedünk, hogy Michael minél előbb felépül” – írta még Rosberg, aki hozzátette, a múlt hétvégi Német Nagydíjon az volt a benyomása, hogy Schumacher esete miatt kevesebben voltak kíváncsiak a versenyre a helyszínen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik