Forma-1

Találkozni akarsz Vettellel? Irány a Duna-part!

Autogramvadászok figyelem: a négyszeres Forma-1 világbajnok imád egyedül kocogni.

A hétvégén Magyarországra költözik a Forma-1. Természetesen itt lesz a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel is, aki mint elárulta, szereti a Hungaroringet. “Szeretem a Magyar Nagydíj hangulatát, a versenyt, és szép emlékeim is vannak a korábbi futamokról, még ha győznöm eddig nem is sikerült ott – azt még ki kell pipálnom” – jelentette ki Vettel, aki csak a magyar pályán, valamint az idén visszatért ausztriai és az ősszel belépő orosz helyszínen nem győzött pályafutása során.

 
Szakszemmel nézve Vettel igazi amatör kocogó: cipője túl nagy, lábizomzata rendszertelen altesti mozgásról árulkodik
Fotó: Europress 

Az autóversenyzőket hermetikusan elzárják a rajongók elől. A szállodák előtt ácsorgó autogramvadászok többnyire csak annyit látnak belőlük, amint az őket szállító gépkocsiból ki és beszállnak. Viszont, ha valaki szemfüles, akár még kocoghat is egyet Vettellel a Duna-parton. Legalábbis a német pilóta elszólásából erre lehet következtetni.

“Nagyon tetszik a pálya elhelyezkedése, épp Budapest határában, ahol ott a Duna – esténként élvezem a parti sétákat, esetleg reggel a kocogást. A Magyar Nagydíj a nyári szünet előtti utolsó futam, szóval keményen hajtunk majd, hogy lendületben maradjunk és jó eredménnyel mehessünk nyaralni!” – rántotta le a leplet reggeli szokásairól Sebastian Vettel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik