Forma-1

Nyílt levelet írt Schumacher felesége

Corinna Schumacher a közelgő Német Nagydíj apropóján megköszönte a szurkolóknak azt, hogy támogatták a családot a nehéz időkben.

„Ezt az üzenetet mindannyiótoknak küldöm, akik a Michael sportága iránt érzett szeretetüket az elmúlt években vele együtt éltétek meg, és akik őt az elmúlt fél esztendőben a pályán kívül is támogattátok. A közelgő Német Nagydíj remek lehetőséget kínál számomra ahhoz, hogy megköszönjem a jókívánságaitokat és a pozitív energiát, amiket Michaelnek küldtetek. Azt kell mondjam, az együttérzésetek mindannyiunkra komolyan hatott! Jó tudni, hogy a legnehezebb időszakot együtt vészeltük át!

Most egy nagyon hosszúnak ígérkező szakasz következik. Hisszük, hogy az idő – miként oly sok éven át a Forma–1-ben – ismét Michael szövetségese lesz. Addig pedig minden jót kívánok nektek és a családotoknak!” – írta Corinna Schumacher a közelgő Német Nagydíj apropóján.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher december 29-én szenvedett síbalesetet, melynek következtében egészen júniusig kómában feküdt. Már felébredt a kómából és Grenoble-ból átszállították Lausanne-ba, ahol egy magánklinikán kezelik tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik