Forma-1

Schumacher felesége: haladunk előre

Egy német nőmagazin riporterének elejtett két tőmondat alapján bizakodóbb a hangulat Michael Schumacher állapotát illetően.

Corinna Schumacher hétvégén egy svájci lovaseseményen vett rész, ahol hosszú hónapok óta látták először mosolyogni. A Neue Post német női magazin munkatársa éppen ott tartózkodott és beszélt is a hétszeres világbajnok feleségével – állítólag -, aki egy rövid mondatot elejtett férje állapotát illetően.

 
Corina Schumacher svájci látogatását és mosolyát a bild.de kapta lencsevégre
Forrás: bild.de 

„Haladunk előre. Lassan, természetesen, de legalább haladunk”. Ez a két mondta éppen hét szóval több, mint amit a világbajnok állapotáról megosztott a menedzsment, mióta Grenoble-ből átszállították Lausanne-ba, egy, a lakásához közeli rehabilitációs intézetbe.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka tavaly december 29-én síelés közben szenvedett súlyos fejsérüléseket a francia Alpokban. Az expilótát heteken keresztül mesterséges kómában tartják, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Kétszer megoperálták, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléből, az elmúlt hónapok alatt 55 kilóra fogyott.

Április elején állt be látható javulás az állapotában, majd júniusban felébredt. Az utóbbi napokban más információ híján azzal került címlapokra, hogy valaki meglovasította, majd értékesítette a média számára a kórházi kartonját.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik