Forma-1

Fizikai állapotán múlhat Schumacher élete

A német RTL vasárnap este egy egyedi műsorban foglalkozott Michael Schumacher állapotával. Az adásban többek között egy orvos, és Forma-1-es pilóták is megszólaltak.

Schumacher már sosem lesz ugyanaz az ember

Boris Becker, korábbi hatszoros Grand Slam-győztes bajnok szerint a december 29-én súlyos síbalesetet szenvedő expilóta egy remek ember.

“Ahogyan a privát életét építette, az irigylésre méltó. El sem tudjuk képzelni, mit él át Corinna Schumacher és a család többi tagja. Nem halljuk őket nyilatkozni, biztosítják a körülményeket Schuminak, ami véleményem szerint sokat segíthet a felépülésben. Ha valaki meg tudja csinálni, akkor ő az” – mondta a teniszklasszis.

Fotó: Europress fotóügynökség

Dr. Christoph Specht is nyilatkozott a TV-műsorban. Állítása szerint egyik kómát sem hasonlítjuk egy másikhoz.

“Mindig számítani kell egy kellemes meglepetésre, hogy a beteg akár évek múltán is felébred. A fizikai állapota kulcsfontosságú lehet Schumacher felépülésében, ez nagyban segíthet a mielőbbi gyógyulásán” – mondta a doktor.

“Folyamatosan figyelem a fejleményeket, és nagyon remélem, hogy hamarosan felébred” – nyilatkozta Nico Rosberg, a Mercedes pilótája.

Felipe Massa, a Williams csapatának tagja szintén imádkozik az F1 hétszeres bajnokáért.

“Minden nap gondolok Michaelre. A pozitivizmus úgy érzem segíthet rajta. Ő egy harcos, és biztos, hogy felépül.”

A napokban német lapok megszellőztették, hogy Schumachert átszállították egy Boden-tó közeli kórházba, ám ezt Sabine Kehm rögtön cáfolta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik