Forma-1

Schumachert már Svájcban kezelik?

A hétszeres Forma-1-es bajnok Michael Schumacher továbbra is kómában van. Német sajtóértesülések szerint Schumachert már Svájcba szállították, ám Sabine Kehm ezt cáfolja.

Titkolnák, hogy ébren van Schumacher?

A német expilóta – akinek állapotáról a napokban Gary Hartstein azt nyilatkozta, hogy felépülésére már alig van esély – december 29-én a franciaországi Méribelben szenvedett súlyos síbalesetet.

Szerdán a német Radio 7 arról számolt be, hogy Schumachert már nem Grenoble-ban, hanem a Boden-tó közelében kezelik. A dpa német hírügynökség megkeresésére Sabine Kehm menedzser elmondta, Schumi még mindig Franciaországban van, cáfolta a pletykákat.

Fotó: Europress fotóügynökség

Kehm nemrég egy televíziós csatornának nyilatkozott, ahol elmondta, Schumacher az éberségét jeleit mutatja, többet azonban nem árulhatott el állapotáról.

„A tervünk és célunk az lesz, hogy mihelyst Michaelt átszállíthatjuk egy rehabilitációs klinikára, elzárkózunk a média nyilvánosságától” – hangzott el a kijelentés Kehm szájából bő egy hónapja.

Az elmúlt időszakban német lapok arról írtak, hogy az orvosok valószínűleg szakszerűtlenül jártak el Schumacher kórházba szállításánál, a mentőhelikpoteren rossz döntéseket hoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik