Forma-1

Kórházat építenek Schumachernek

ross brawn, michael schumacher (ross brawn, michael schumacer, )
ross brawn, michael schumacher (ross brawn, michael schumacer, )

A 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher felesége, Corinna már a Forma-1-es legenda hazaszállítását tervezi - írja a The Sun című bulvárlap.

Corinna állítólag a Genfi-tó melletti otthonukhoz közel egy 10 millió eurós, átszámítva körülbelül 3 milliárd forintos kórházat építhet, ott ápolhatják majd a Forma-1 hétszeres világbajnokát – olvasható a vezess.hu-n.

Amíg az elkészül, a család nap mint nap 230 kilométert tesz meg Svájc és a franciaországi Grenoble között, hogy ott 10 órát tölthessenek Schumacherrel.

“Csodák történnek, persze, és tehetős emberként Michael a pénzért megkapható legjobb ellátásban részesül. Azonban a világ minden pénze sem teheti meg nem történtté a balesetet. A család felkészül a végleges magatehetetlenségére” – nyilatkozott a lapnak egy családi barát.

Fotó: Europress fotóügynökség

“Beszélhetünk-e önáltatásról a család esetében? Nos, azt mondanám, hogy igen” – tette hozzá, a névtelenül beszélő bennfentes.

Gary Hartstein, a Forma-1 volt orvosa blogján arról írt a napokban, hogy a 45 éves expilótát nem megfelelően látták el a grenoble-i kórházba való érkezésekor. A család ezt nem sokkal később cáfolta.

Nem hivatalos értesülések szerint a 45 éves Forma-1-es legenda mostanra testsúlya negyedét elveszítette,75-ről 55 kg-ra fogyott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik