Forma-1

Csak a csodában bízhat Schumacher családja

Az orvosok azt mondták a német pilóta családjának, hogy most már csak a csoda mentheti meg a hétszeres világbajnok életét.

Michael Schumacher december 29-én Méribelben síelés közben esett nagyot, s fejét beverte egy sziklába. Három hete kezdték el ébreszteni, de a szervezete nem reagál a gyógyszermegvonásra, így egyre nagyobb a baj, raádásul több neves orvos is azt állítja, felépülésére egyre fogy az esély.

A hírek szerint most már a Schumit kezelő orvosi csapat is kijelentette, minimális esély van arra, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka felébred a kómából és felépül.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere ugyan legutóbbi közleményében kijelentette, a pilóta továbbra is az ébresztési fázisban van, de a Daily Telegraph úgy tudja, a vártnál jóval rosszabb a helyzet.

Egy német újságíróra hivatkozva ugyanis azt írják, hogy az orvosok közölték a családdal, készüljenek fel a legrosszabbra.

“Megmondták nekik, hogy már csak a csoda hozhatja vissza” – állítja az újságíró, aki hozzátette, ez az információ a hozzátartozók közleményével lesz teljesen hiteles.

Egy másik forrás szerint az orvosok nyíltan megmondták Schumi családjának, hogy lehet bízni a csodában, de kevés az esély arra, hogy bekövetkezik.

Nemrég Dr. Tipu Aziz, az Oxfordi Egyetem professzora elmondta, az a tény, hogy még mindig nem sikerült Schumachert felébreszteni aggasztó, és a teljes gyógyulás már valószínűtlen, feltéve, ha egyáltalán felébred a kómából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik