Forma-1

Régi rádióüzeneteket játszhatnak Schumachernek

ross brawn, michael schumacher (ross brawn, michael schumacer, )
ross brawn, michael schumacher (ross brawn, michael schumacer, )

A Bild és a La Gazetta dello Sport információja szerint Schumacher korábbi csapatfőnöke, Ross Brawn régi rádióbeszélgetéseket játszik le a kórházban, hogy elősegítse a hétszeres világbajnok felébredését.

Mint arról beszámoltunk, az olaszok péntek délelőtt megírták, hogy a német pilóta állapotában nagy javulás állt be, hiszen már gép nélkül tud lélegezni, de nem sokkal később Sabine Kehm, Schumacher menedzsere közleményben tudtatta, nem igaz, amit a La Gazetta dello Sport állít.

Ennek ellenére a Bild az olaszokra hivatkozik legfrissebb cikkében, mely szerint Jean Todt mellett Ross Brawn is gyakran látogatja Schumachert.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Brown már régóta ismeri a németet, hiszen a Benettonnál 1991-ben kezdtek el együtt dolgozni, majd együtt távoztak a Ferrarihoz 1997-ben. A maranellói istállónál aztán összehoztak öt világbajnoki címet, majd Schumacher 2006-os első visszavonulásakor Brawn is otthagyta a Ferrarit.

Később a Mercedesnél három szezonon át küzdöttek egy újabb vb-elsőségért, de ez nem jött össze a mára már legendássá vált Brawn-Schumacher párosnak.

A Bild cikkéből kiderül, hogy korábbi főnöke és barátja azért játszik le régi csapatrádiós beszélgetéseket Schumachernek, mivel az ismerős hangok elősegíthetik a hétszeres világbajnok felébredését, ami már időszerű lenne, hiszen több mint két hónapja fekszik kómában a grenoble-i kórházban. Persze tegyük hozzá, fenntartással kell kezeli az ilyen információkat.

Schumacher még december 29-én szenvedett síbalesetet. Azóta mélyaltatásban tartják, bár az orvosok már három hete elkezdték a felébresztését. Felépülésére szakértők szerint egyre fogy az esély.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik