Forma-1

Hazug hírek jelentek meg Schumacherről

michael schumacher (michael schumacher)
michael schumacher (michael schumacher)

Nem igazak az olasz La Gazzetta dello Sport információi, miszerint a súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher állapota javult, már nincs szüksége külső segítségre a légzéshez.

Immár két hónap telt el azóta, hogy a német pilóta a franciaországi Méribelben síelés közben elsett, és sziklába verte a fejét. Jelenleg kómában van, bár az orvosok már három hete elkezdték a felébresztését. Felépülésére szakértők szerint egyre fogy az esély.

Fotó: Europress fotóügynökség

Csodát kért születésnapjára Schumacher felesége

“Corinna beszél hozzá, suttog a fülébe. Gyermekei, Gina-Maria és Mick is ott vannak mellette, valamint Jean Todt is gyakran látogatja Schumachert. Az orvosok azt mondják, nagyon fontos, hogy szeretteitől halljon hangokat. Már lélegzik, de senki nem tudja megmondani, hogy mikor ébred fel, ha egyáltalán felébred. De talán már csak rövid idő kérdése, hogy az őt övező szeretet visszahozza őt az életbe” – mondta Pino Allevi, a La Gazzetta dello Sport informátora.

Mindeközben Sabine Kehm, Schumacher menedzsere újabb közleményt adott ki, miszerint továbbra is ébresztési fázisban van a német bajnok.

“Michael még mindig az ébresztési szakaszban van, semmi nem változott. Figyelmen kívül kell hagyni azokat az orvosi információkat, amik nem az őt ápoló orvosoktól vagy a menedzsmenttől származnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik