Forma-1

A Toro Rosso segít a Red Bullnak

red bull (red bull, sebastian vettel, infiniti, forma-1, )
red bull (red bull, sebastian vettel, infiniti, forma-1, )

Nagyot fordult a világ: a bajnokcsapat Red Bull a kistestvér Toro Rossótól kér technikai segítséget az autója fejlesztéséhez.

Nagyot fordult a világ: a kezdetben a Red Bull Racing “levetett”, előző évi modelljeivel induló Toro Rosso most a saját szaktudásával és technológiájával segíti a gödörben lévő címvédőket, írja az olasz Autosprint.

A szaklap szerint a Milton Keynes-iek az idén már szintén a Renault erőforrását használó testvércsapattól a 2014-es energia-visszanyerő rendszerhez (ERS) kapcsolódó, annak részét képező elektronikusan vezérelt fékek terén kértek segítséget.

“Sokat elmond a Red Bull problémáinak mértékéről, hogy egy másik csapat rendszerét kívánják használni” – írta a veterán szakújságíró, Alberto Antonini.

Az RB10-es tervezési és építési problémáival, valamint a Renault erőforrásaival egyszerre küszködő Red Bullnál már a korábbi bizakodó, javulást ígérő hangok is elfogytak, a motorsportfőnök Helmut Marko és a címvédő pilóta, Sebastian Vettel is igen lemondóan nyilatkozott a napokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik