williams martini (williams martini)
Forma-1

A Martini lecsapott a Williamsre

Felipe Massa szerződtetése, a legjobb idő a bahreini teszten és most egy új szponzor. Úgy tűnik, hogy a Williams istállónál egy jó szezonnak néznek elébe.

Pontosabban már Williams Martini Racing a csapat neve, ugyanis a legendás olasz italcég névadó támogatója lett a grove-i istállónak.

Az apró „ráncfelvarrások” már meg is történtek az autón, hiszen teljesen új külsővel tetszeleg Felipe Massa és Valtteri Bottas versenygépe. Az átfestésre egyébként már Bahreinben is sor kerülhetett volna, de az arab országban tilos bármilyen alkoholt reklámozni, így elhalasztották azt.

Fotó: Twitter

A csapat alapító tulajdonosa, Sir Frank Williams nagyon boldog, hogy sikerült nyélbe ütni a megállapodást: „Nagy örömmel üdvözöljük a Martini-t a Williams családjába! A Williams és a Martini gazdag múlttal bír a motorsportok terén, így a két márka értéke, illetve versenyzés iránti szenvedélye még természetesebbé teszi ezt a partnerséget.”

Fotó: Europress Fotóügynökség

A Martini és a száguldó cirkusz kapcsolata elég régre nyúlik vissza, ugyanis a 70-es években a Lotus és a Brabham autói is viselhették az olasz cég nevét. A sikertelenség miatt azonban a Martini kiszállt az F1-ből, de most újra szerencsét próbál a Williams istállóval. Az, hogy meddig tart a kettejük házassága, csak az angolok szereplésétől függ.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!