Forma-1

Csodát kért születésnapjára Schumacher felesége

corinna schumacher (corinna schumacher)
corinna schumacher (corinna schumacher)

Corinna Schumacher élete legszomorúbb születésnapja volt a vasárnapi, amint kedvese kórházi ágya mellett ült gyermekével, anyósával és apósával kedves szavakat intézve a volt Forma-1-es pilótához.

Corinna Schumacher 45. életévét töltötte be március 2-án. Az orvosok szerint szinte biztos, hogy lesz maradandó károsodása a német versenyzőnek, amennyiben felébred. Ha ez nem így történne, az felérne egy csodával – épp ezt kívánta születésnapján Corinna.

Schumacher ma már 66. napja fekszik kómában. December 29-én a franciaországi Méribelben síelés közben esett nagyot, s fejét beverte egy sziklába. Három hete kezdték el ébreszteni, ám egyelőre nem reagál a külvilágra. Felépülésére egyre fogy az esély.

Ez a hét kulcsfontosságú a Forma-1-es pilóta gyógyulásában, mindenki abban reménykedik, hogy végre kinyitja a szemét.

Fotó: Europress fotóügynökség

Lánya, a 17 éves Gina-Maria, fia, a 14 éves Mick, valamint testvére, apja és felesége nyolc órát volt bent vasárnap nála a kórházban, minden időt azzal töltve, hogy beszéltek hozzá – írja az express.co.uk.

Szakértők szerint az erős nyugtatók és altatók már nincsenek hatással a szervezetére, pontosan ezért aggasztó, hogy még nem ébredt fel. Sokan attól tartanak, hogy hátralévő életét vegetatív állapotban tölti majd.

“A legtöbb beteg úgy jön ki élve a kómából, hogy fogyatékos lesz” – nyilatkozott vasárnap Gary Hartstein, korábbi Forma-1-es orvos.

Felipe Massa állítólag látta, ahogyan Schumacher mozgatta a száját, ám a doktorok szerint ez csupán idegi reflex, ebből semmit nem lehet leszűrni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik