Forma-1

Alonso is veszélyt lát Massában

felipe massa (felipe massa, williams, forma-1, )
felipe massa (felipe massa, williams, forma-1, )

A ferraris Fernando Alonso szerint is komoly ellenfél lehet majd volt csapattársa, az idén már az igen ütőképesnek tűnő Williamsben ülő Felipe Massa.

Nehéz határozott következtetéseket levonni a 2014-es téli tesztek eredményeiből, de annyi mindenképp látszott, hogy a Mercedes-motoros autók, különösen a gyári csapat, valamint a Williams, a legmegbízhatóbbak és leggyorsabbak a szezon előtt.

A Mercedes és a Williams pilótái egymásra mutogatnak, Lewis Hamilton komoly riválisként számol Felipe Massával, és így van ezzel a korábbi csapattárs, a ferraris Fernando Alonso is.

“Idén már többször is beszélgettem Felipével. Jól érzi magát, a Williams pedig igen nagy múltú alakulat, nem csak egy akármilyen csapat, a tesztidőszakuk pedig nagyon erős volt. Jó hír, mert így versenyben lehetnek majd. Felipe egyértelműen erős ellenfél lesz idén” – mondta a kétszeres bajnok spanyol a brazil Totalrace-nek.

Alonso kitért arra is, hogy sokak szerint igen kemény, “balhés” év következhet a Ferrarinál, hiszen Massa helyére az olasz alakulat eddigi legutóbbi bajnokát, Kimi Räikkönent szerződtették újra.

“Igyekszünk közösen dolgozni a Ferrariért, és versenyképesen érkezni Ausztráliába. Jöhet a házon belüli verseny – ez van minden csapatnál -, mindketten a másik előtt akarunk lenni, és remélhetőleg ez a Ferrarinak is hasznára válik majd!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik