Forma-1

Schumacherrel reklámoznak ásványvizet

michael schumacher (michael schumacher)
michael schumacher (michael schumacher)

Egy német ásványvizes céget keményen bírálnak Michael Schumacher rajongói, mivel a hétszeres Forma-1-es bajnok arcképével promótálják terméküket, holott ő az életéért küzd.

A hirdetés – melyen a 45 éves, vegetatív állapotban lévő pilóta is feltűnik – egy labdarúgó játékvezetői egyesület magazinjának márciusi számában jelent meg, amit egyébként már januárban elkészítettek – írja a Daily Mail.

Schumacher évek óta a Hassia reklámfigurája. A cégnél így kommentálták az esetet: “A baleset után minden TV- és rádióhirdetést, valamint a nyomtatott sajtóban és a kültéren megjelenő reklámot töröltettünk, ami Schumacherhez kötődött. Ugyanakkor voltak olyan reklámok, amiknek cseréjére ekkor már nem volt lehetőségünk.”

Fotó: Twitter

A német versenyző má 65. napja van kómában, mióta 2013. december 29-én súlyos balesetet szenvedett a franciaországi Méribelnél.

Az orvosok három hete kezdték meg Schumi felébresztését, korábban pedig vérrögöket távolítottak el az agyából. Egyelőre nem reagált, külföldi szakértők szerint egyre kevesebb az esélye a teljes gyógyulásra.

A francia hatóság már megállapította, a történtekért senkit nem terhel felelősség és lezárták a nyomozást, továbbá pontosították a baleset körülményeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik