Forma-1

Megható üzenetet kapott Schumacher

michael schumacher (michael schumacher)
michael schumacher (michael schumacher)

Egy szurkoló a Ferrari Twitter-oldalára küldött be egy üzenetet, melyben harcra buzdítja a kómában fekvő Michael Schumachert.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka december 29-én szenvedett síbalesetet, azóta mesterséges kómában tartják. Hetekkel később megpróbálták felébreszteni gyógyszermegvonással, de eddig még nem reagált a szervezete.

Azóta olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint meg kellett szakítani az ébresztési fázist, ismeretlen komplikációk miatt, de Schumacher menedzsere elmondta, nincs baj.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A baleset óta a szurkolók is összefogtak, támogatásukról biztosították Schumacher családját, többen is letáboroztak a kórház előtt, de volt, aki saját példájával akart erőt adni a német pilótának.

Ezúttal Michele Ayrton Testa írt a Ferrari Twitterére, mégpedig az alábbi üzenetet.

“Elég ha megnézik a nevemet, láthatják, egy hozzám közel álló legendát már elveszítettem. Te nem menj el közülünk. Harcolj úgy, ahol tetted azt a Ferrarival, a Brazil Nagydíj utolsó körében” – áll az üzenetben,

A szurkoló ezzel arra célzott, hogy 2006-ban, Schumacher utolsó versenyén csak úgy tudta volna megnyerni nyolcadik vb-címét, ha Fernando Alonso nem szerez pontot, miközben ő megnyeri a futamot. Végül a spanyol a második lett, így 13 pont előnnyel lett világbajnok, Schumacer pedig ezüstéremmel vonult vissza, először.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik