Forma-1

Titokban tesztelt a Red Bull?

red bull (red bull, sebastian vettel, infiniti, forma-1, )
red bull (red bull, sebastian vettel, infiniti, forma-1, )

Az első két teszt alapján világos, hogy komoly bajban van a Red Bull és a Renault, úgyhogy adta magát a pletyka, hogy a Red Bull titokban tesztelte az RB10-est az elmúlt napokban.

Az első két teszt alapján világos, hogy komoly bajban van a Red Bull és a Renault, úgyhogy adta magát a pletyka, hogy a címvédő titokban tesztelte az RB10-est az elmúlt napokban. Az egyik elismert spanyol szakíró, Pius Gasso számolt be arról, hogy Barcelonától délre, az Idiada pályán tesztelhette autóját a Red Bull a két bahreini teszt közötti időszakban.

Gasso a Twitterre egy audiófájlt is kirakott, amely szerinte igazolja a titkos teszt tényét. Amennyiben a Red Bull tényleg tesztelt Idiadában, azzal megsértette a tesztelésre vonatkozó szigorú szabályokat.

“A Red Bull csak akkor lehetett volna Idiadában, ha forgatási vagy PR-napot jelentett volna be, ilyenre azonban nem került sor” – írta a Speed Week. A Red Bull szóvivője nem kívánt foglalkozni az üggyel, csak annyit mondott, hogy ” a Red Bull a kérdéses időszakban nem járt Idiadában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik