Forma-1

Mégis ébresztik Schumachert

michael schumacher (michael schumacher)
michael schumacher (michael schumacher)

Michael Schumacher menedzsere elmondta, a német pilóta továbbra is az ébredési szakaszban van.

Vasárnap váratlan és meglehetősen rossz hírek láttak napvilágot, ugyanis kiderült, leállították Schumacher felébresztését az orvosok meg nem nevezett komplikációk miatt.

Sabine Khem azonban hétfőn közölte, nincs baj, Schumachert továbbra is megpróbálják felébreszteni a mesterséges kómából, és a folyamatot változatlan módon folytatják.

Fotó: Europress Fotóügynökség

“Ez a fázis rendkívül hosszú időt vesz igénybe, így alapot ad a félreértéseknek, mint ahogy az történt legutóbb is” – mondta Kehm, azt viszont nem erősítette meg, hogy tényleg meg kellett-e szakítani a felébresztést.

Szintén friss hír, hogy a család barátja, Gérard Saillant professzor, aki a versenyzőt operálta, amikor az 1999-ben lábát törte a Brit Nagydíjon, elhagyta az orvosi csapatot, és mediátorként tevékenykedik tovább a kórház, a család és a média között.

A Forma-1 hétszeres világbajnokánál egyébként nemrég járt barátja, Felipe Massa, aki elmondta, hogy miközben beszélt hozzá, Schumacher mozgatta a száját.

A francia hatóság már megállapította, a december 29-i balesetért senkit nem terhel felelősség, így le is zárták a nyomozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik