Forma-1

A Schumacher család üzent a rajongóknak

A hétszeres világbajnok hivatalos weboldalán keresztül mond köszönetet a család a szurkolóknak.

“Mélyen megérintett minket az a rengeteg üzenet, amit Michael nap mint nap kap a világ minden tájáról. Ez hihetetlen támogatást ad nekünk, és neki egy csomó energiát. Köszönet mindenkinek! Mindannyian tudjuk, hogy Michael nagy harcos, és nem adja fel! “ – tette közzé üzenetét a család Michael Schumacher hivatalos honlapján azt követően, hogy a francia ügyészség lezárta a nyomozást a világbajnok síbalesete ügyében.

A francia hatóság megállapította, a történtekért senkit nem terhel felelősség és lezárták a nyomozást, továbbá pontosították a baleset körülményeit. Kiderült, Schumacher 10,4 métert repült, mielőtt december 29-én súlyos fejsérüléseket szenvedett a francia Alpokban.

Állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították. Kétszer megoperálták, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléből. Az expilótának január 3-án volt a 45. születésnapja, több mint öt hétig volt mesterséges kómában, testét folyamatosan hűtötték, két hete próbálják, eleddig sikertelenül felébreszteni.

Mindenki üzen, mindenki szurkol érte

Természetesen Felipe Massa, a Ferrari és a Mercedes F-1-es csapatok is drukkolnak Schumacher felépüléséért, de épült már homokszobor Schumi gyógyulásáért, a Köln és a Schalke csapatai pedig molinón üzentek a bajnoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik