Forma-1

Tagadják Schumacher halálát

schumacher balesete (schumacher balesete)
schumacher balesete (schumacher balesete)

Olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint Michael Schumacher elhunyt. A grenoble-i kórház természetesen tagadja az állításokat.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka még december 29-én szenvedett síbalesetet, melynek során súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Azóta közel hat hét telt el, pedig az orvosok és más szakértők is úgy vélekedtek, négy hét után el kellene kezdeni felébreszteni Schumachert a kómából, hiszen ez az állapot is káros lehet egy idő után, még ha az agyi sérülések szempontjából jó is a mesterséges kóma.

Fotó: MTI

A napokban olyan híreket lehetett olvasni a közösségi médiában, miszerint Schumacher már elhunyt, csak erről senki sem akar nyilatkozni. A kórház szóvivője azonnal az újságírók elé állt és elmondta, a kórház tagadja, hogy Michael Schumacher halott lenne.

Persze az orvosok nem titkolják, veszélyes a felébresztési folyamat, hiszen akár örökre vegetatív állapotba kerülhet Schumacher, ráadásul a kómát fenntartó gyógyszereknek is több hétre van szükségük, hogy kiürüljenek a szervezetéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik