Forma-1

A pofátlanság netovábbja: tréfát űztek Schumacherből

michael schumacher (michael schumacher)
michael schumacher (michael schumacher)

Titanic - ez a címe annak az oszták humormagazinnak, amely a tavaly év végén súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherrel viccelődik a címlapján.

A magazin borítóján az 1976-ban csúnyán megégett Niki Lauda portréja látható, azzal a felirattal, hogy “Exkluzív! Az első baleset utáni fotó – ilyen csúnyán torzult el Schumi”.

Ezzel azonban még nem ért véget a poéngyártás a lapnál, az újságban található még egy Schumacher-puzzle, amelyen a amelyen a törött sisakos hétszeres bajnokot kell “összerakni” – írja a vezess.hu.

Fotó: Facebook

A pilóta családja egyelőre még nem reagált, de az Austriantimes.at azt írta, hogy Lauda jogi lépéseket fontolgat. “Végtelenül pofátlan és istentelen dolog ez. El sem akarom hinni, hogy valaki ilyet kiad” – idézték az osztrák expilótát.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket a francia Alpokban. Az expilótát azóta mesterséges kómában tartják, testét folyamatosan hűtik. Kétszer megoperálták, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal fejéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik