Forma-1

F1: öt nap múlva felbőgnek a motorok

lotus f1 (lotus f1 team, )
lotus f1 (lotus f1 team, )

Egyre inkább úgy tűnik, hogy egyedül a Lotus hagyja ki az első, jövő héten induló téli Forma-1-es tesztet. Még a legkisebb csapat, a Marussia is ott lesz.

A Lotus bő két hete jelezte, hogy a 2014-es autójukat csak később mutatják be, ezért nem lesznek ott a január 28-án kezdődő első téli Forma-1-es teszten Jerezben.

Az enstone-i csapat főnöke, Eric Boullier akkor azt állította, hogy ő “tényszerűen” tudja, hogy más csapatok is így tesznek majd, de mostanra úgy tűnik, mégis csak a Lotus marad ki.

A Red Bull, a Ferrari, a Mercedes és a Caterham részvétele már jó ideje biztos volt, az utóbbi napokban pedig a Sauber, a Toro Rosso, a Williams, a Force India és a töréstesztekkel egy kicsit késésben lévő McLaren is megerősítette, hogy ott lesznek Jerezben, és szerdán ugyanígy tett a mezőny végi Marussia is.

“Azoknak, akik a jerezi részvételünkről érdeklődnek: igen, mi is ott leszünk a jövő héten! Alig várjuk, hogy a pályán láthassuk az MR03-ast!” – írta a Twitteren a csapat. “Azonnal bele akarunk vágni a tesztelésbe, ki akarjuk próbálni az új elemeket.”

“Nagyon az elején járunk még, de már most szeretnénk köszönetet mondani a Ferrarinak is az új erőforrásunkhoz nyújtott támogatásért!” – tették hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik