Forma-1

F1: bemutatták az első 2014-es modellt

force india (force india, forma-1, )
force india (force india, forma-1, )

A Twitteren tette közzé a Force India a 2014-es autóját. Ők az elsők e tekintetben. A fekete autónak egyel több esti futamon kell jövőre részt vennie, ugyanis Bahreinben is teljes egészében villanyfényes körülmények között bonyolítják le a Forma-1-es futamot.

„Sokat dolgoztunk a télen. Az új szabályoknak megfelelően az első szárnytól a diffúzorig az autó szinte valamennyi egységét újraterveztük. Büszke vagyok a technikai csapatunkra” – jelentette ki Vijay Mallya csapattulajdonos, miután twittelték a 2014-es Force India első fotóját..

Szépnek szép, de hogy milyen gyors, azt még nem tudjuk
Fotó: twitter

A szép fekete autónak, akárcsak a többieknek idén egyel több villanyfényes futamon kell részt venniük, mivel Bahreinben is este bonyolítják majd a  Forma-1-es futamot – adta hírül a sorozat honlapja.

A szahíri verseny így Szingapúr után a második éjszakai GP lesz a 2014-es programban. Az április 6-án sorra kerülő Bahreini Nagydíjat – amely a harmadik állomása a szezonnak – idén tizedik alkalommal rendezik meg.

Szingapúr 2008 óta bonyolít le villanyfényes futamot, míg Abu-Dzabiban 2009 óta világosban kezdődik és sötétben fejeződik be a verseny.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik