Forma-1

Tovább vizsgálják Schumacher balesetét

Michael Schumacher (Michael Schumacher)
Michael Schumacher (Michael Schumacher)

Még nem került helyére minden puzzle-darab Michael Schumacher síbalesetével kapcsolatban.

A német Bild úgy tudja, a hatóságok még legalább két hétig vizsgálódnak a síbalesetet illetően, ami miatt még most is kómában van a Forma-1 hétszeres világbajnoka.

Ha minden igaz, ekkor újabb sajtótájékoztató keretén belül jelentik be, miért és hogyan csapódott a sziklának Schumacher még december 29-én. Ráadásul a sífelszerelést és az összetört sisakot is elküldték vizsgálatra, hogy kizárhassák az anyaghibát.

Január 8-án az ügyészség már tartott egy sajtótájékoztatót: akkor kiderült, hogy használható volt Schumacher fejkamerájának felvétele és megállapítható, hogy a sebessége megfelelő volt és nem is ütközött senkivel a baleset előtt.

Fotó: AFP

A német pilóta már 21 napja fekszik kómában a grenoble-i kórházban, és egyelőre nem lehet tudni, mikor ébresztik fel, bár már itt lenne az ideje, de több írás is megjelent arról, hogy az orvosok félnek felébreszteni Schumachert, hiszen tartanak az esetleges következményektől. Richard Greenwood agyspecialista erről úgy vélekedett, hogy ha magához tér a német, biztos, hogy nem lesz már önmaga.

A menedzsere, Sabine Kehm pénteken közölte a sajtóval, hogy továbbra is stabil Schumacher állapota, és elégedett az orvosi stáb munkájával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik