Forma-1

Megszólalt Schumacher menedzsere

Michael Schumacher (Michael Schumacher)
Michael Schumacher (Michael Schumacher)

A Forma-1 hétszeres világbajnokának állapota továbbra is stabil.

Hosszú ideje, egészen pontosan január 6. óta nem érkezett semmilyen hivatalos információ Michael Schumacherről, azonban szóvivője pénteken megtörte a csendet: Sabine Kehm közleményt adott ki.

„Michael családja nagyon elégedett az orvosi stáb munkájával és maximálisan megbíznak bennük. Michael állapota továbbra is stabil” – írta közleményében Kehm, aki emlékeztette a közvéleményt arra, hogy azokat a híreket továbbra is fenntartással kell kezelni, amely nem az orvosoktól származik.

Biztató jel lehetne, hogy először nem szerepel a hivatalos közleményben a „kritikus” szó Schumacher állapotának jellemzésekor, de Kehm erre a felvetésre azt válaszolta: nincs mit hozzátennie a leírtakhoz.


Sabine Kehm közleményt adott ki
Fotó: Europress

Michael Schumachernek december 29-én, Franciaországban volt síbalesete, melynek során súlyos fejsérülést szenvedett. Az orvosok azóta mesterséges kómában tartják, igaz, több olyan vélekedés is van, mely szerint lassan itt lenne az ideje annak, hogy felébresszék. Nemrég olyan hírek is napvilágot láttak, hogy az orvosai épp ezért már vizsgálják az agyfunkcióit.

Az angolok neves agyspecialistája, Richard Greenwood úgy vélekedett csütörtökön, hogy amennyiben a 45 esztendős Schumachernek sikerül felépülnie súlyos sérüléséből, akkor is szinte biztos, hogy egy teljesen új személy lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik