Forma-1

Egyesek már Schumacher végrendeletéről írnak

Michael Schumacher (Michael Schumacher)
Michael Schumacher (Michael Schumacher)

A hétszeres Forma-1-es világbajnokakkor foglalta írásba végakaratát, mielőtt 2010-es szezonban a Mercedes színeiben visszatért a száguldó cirkuszba. Az argentin Ole tudni véli, hogy 1 milliárd euróról van szó.

Az ole.com.ar tudni véli, hogy Michael Schumacher irgalmatlanul nagyra becsült vagyona az évényben lévő végakarata szerint egyenlô részben oszlana meg a felesége és két gyermeke, a 16 éves Gina-Maria és a 14 esztendôs Mick között.

A német Manager magazin ugyan az 500 leggazdagabb német című kiadványában csak  650 millió euróra (195 milliárd Ft) becsüli a vagyonát, de ez tán jelen esetben részletkérdés.

Az argentin lappal ellentétben mi a magunk részéről még nem temetnénk a kiváló sportembert, az F1 történetének legeredményesebb versenyzőjét. Sőt, szorítunk neki, hogy egészségesen térjen vissza szeretteihez!

A Forma-1 hétszeres világbajnoka még december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet. Schumachert 18. napja mesterséges kómában tartják az orvosok, akik legutóbb egy héttel ezelőtt közöltek friss híreket: hagnsúlyozták, hogy stabil, de kritikus a német állapota.

Szombaton megírtuk, hogy hamarosan itt lenne az ideje annak, hogy felébresszék, hiszen szakértők, például Dr. Csókay András idegsebész szerint is két-három hét az az időpont, amíg kómában lehet tartani a pilótát.

Eközben a Bild szerdán úgy értesült, a német volt F1-pilóta orvosai sem tudják, milyen utóhatásai lesznek az agysérüléseknek, ezért nagyon rizikós lenne kihozni őt a kómából: egyszerűen nem merik felébreszteni. Fejsérülései annyira komolyak, hogy jelentős kockázatot jelentene felébreszteni a mélyaltatásból.

survey service

Ajánlott videó

Olvasói sztorik