Forma-1

Schumacher túl van az életveszélyen

michael-schumacher(1)(960x640).jpg (michael schumacher)
michael-schumacher(1)(960x640).jpg (michael schumacher)

A bild.de információi szerint Michael Schumacher már nincs életveszélyes állapotban.

Bár hétfőn a hétszeres világbajnokot kezelő orvosi stáb már kiadott egy közleményt, melyben leírták, hogy stabil Schumacher állapota, de továbbra is úgy kezelik, mintha éleveszélyben lenne, és nem kívánnak szerdáig már megszólalni, este újabb információ látott napvilágot.

A bild.de úgy tudja, az orovsok és Jean-Francois Payen biztosak benne, hogy Michael Schumacher már nincs életveszélyes állapotban.


Fotó: Europress

Bár még mindig kómában tartják, a vizsgálati eredményei a hétvége óta javultak, az orvosok ugyanakkor hangsúlyozták, kritikus a helyzet. Az információt többen is megerősítették, a német RTL egyik munkatársa például elárulta, Sabine Kehm, Schumacher szóvivője és menedzsere telefonon közölte vele, ez az első nap, amikor kijelenthető, hogy elmúlt az életveszély.

A Forma-1 hétszeres világbajnokán két életmentő műtétet is elvégeztek december 29-i síbalesete után, jelenleg pedig mesterséges kómában, lehűtött testtel fekszik a grenoble-i kórházban.

Szóvivője elmondta, szerdán tartanak újabb sajtótájékoztatót, ahol részleteket közölnek a német pilóta állapotáról, a francia ügyészség pedig szintén ezen a napon nyilatkozik majd azzal kapcsolatban, mit találtak Schumacher fejkameráján és az egyik szemtanú felvételein, így kiderülhet, milyen sebességgel haladt a lejtőn a világbajnok.

Olvasói sztorik