Forma-1

Videó van Shumacher balesetéről?

michael-schumacher(1)(960x640).jpg (michael schumacher)
michael-schumacher(1)(960x640).jpg (michael schumacher)

A rendőrség birtokában van az a fejkamera, mely Michael Schumacher sisakján volt balesete alatt. Azt nem tudni, rögzítette-e az esést.

A Le Dauphine című francia lap cikkében kitért arra, – ekkor még csak sejteni lehetett, hogy lefilmezte saját balesetét Schumacher – hogy arról nincs információ, be volt-e kapcsolva a kamera.

A nyomozók nem kommentálták a hírt, annyit fűztek csak hozzá, hogy minden fejleményt előbb a családdal osztanak meg, majd csak azután a sajtóval.

Fotó: Northfoto

Péntek estéig egyébként nem változott Schumacher állapota, derült ki a francia cikkből: továbbra is stabil a helyzet, de még mindig kómában van a Forma-1 hétszeres világbajnoka. Közben a hatóságok megjelentek a grenoble-i kórházban, ahol kihallgatták Schumacher fiát és annak barátját, mivel szemtanúi voltak a tragikus bukásnak.

Estére már az AFP hírügynökség is megerősítette a Le Dauphine információit, miszerint valóban volt fejkamera Schumacheren. Ezt vasárnap foglalta le a rendőrség a törött sisakkal együtt.

A német Bild egyébként felkért egy profi síelőt, hogy fejkamerával síelje be ugyanazt az útvonalat, amelyet a Forma-1-es világbajnok is végigjárt. A felvételeken 3:10-től lehet látni a helyszínt.

A 45 éves világbajnokot vasárnap érte balesetet Méribelnél, ahol eredetileg születésnapját ünnepelte volna családjával és barátaival. Azóta többször is megműtötték Schumachert, akinek stabil az állapota. Idegsebészek szerint nem lehet pontosan megmondani, meddig marad kómában a sportoló. Hetekbe is telhet, mire felébred.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik