Forma-1

Apuka lesz Sebastian Vettel

sebastian vettel (sebastian vettel, red bull, forma-1, )
sebastian vettel (sebastian vettel, red bull, forma-1, )

A német Forma-1-es pilóta négyszer volt már világbajnok. Most először lesz apa.

Sokan azt mondják Sebastian Vettelről, hogy egy érzelemmentes robot, aki nem képes hibázni. Mindent a pályafutásának, a sikernek rendel alá. Most meg a Bild arról számolt be, hogy a 26 éves pilóta és 25 éves kedvese Hanna gyermeket vár. A hírt a versenyző sajtóosztálya is megerősítette. Úgy látszik a színfalak mögött mégis van helye az érzelmeknek…

Vettel október végén az Indiai Nagydíj győzelme és egyben 4. világbajnoki címszerzése után Delhiben már mintha elszólta volna magát, hiszen amellett, hogy köszönetet mondott az idei évért családjának, barátnőjét is megszólította. “Szeretném megköszönni a családomnak, és otthon lévő barátnőmnek a támogatást. Hanna hitet és erőt adott nekem. Különösen egy olyan évben, amikor talán minden úgy néz ki kívülről, mintha szép és egyszerű lenne, holott nem” – szólt a bajnok meghatottan.

A világbajnok évente 200 napot van távol, így elég nagy lemondással és számos nehézséggel kell számoljon az, aki egy Forma-1-es pilóta barátnője, felesége. Éppen ezért Vettel célja nem is lehet más, mint hogy normális, reflektorfénymentes életet élhessen családjával.

A versenyek előtt, alatt és után tán ezért viseli a szenvtelen álarcot…

4+1 vs. 5000

Vettel egyre inkább közelít a legnagyobbakhoz, számos megdönthetetlennek hitt rekordot döntött már meg, de egy valószínűleg kimarad: James Hunt legendás pilóta – saját bevallása szerint – 5000-nél is több nőt vitt ágyba, sőt 1976-ban a sorsdöntő futam előtt 33 légikisasszony fordult meg a szobájában. Hunt utána beült az autóba, és megnyerte a versenyt – egy ponttal pedig a VB-t is.

Vettelnek eddig 4 VB-je van, és nemsokára itt az első baba is – neki ez az öt dolog bőven felér azzal az 5000-rel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik