Forma-1

Schumacher örül, hogy nem Vettel csapattársa

vettel-es-schumacher(1)(960x640).jpg (sebastian vettel, michael schumacher)
vettel-es-schumacher(1)(960x640).jpg (sebastian vettel, michael schumacher)

Nagy elődje, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher azt mondta: nem lehet könnyű Sebastian Vettel csapattársának lenni a Forma-1-ben.

“Nagyon örülök a sikereinek. Ha már valaki megdönti a rekordokat, inkább ő legyen, mint bárki más” – fogalmazott utódjával kapcsolatban Michael Schumacher, akinek Sebastian Vettel jóvoltából több csúcsa is a múlttá lett az idény során.

Összehasonlítva Vettel és Mark Webber 2013-as teljesítményét a Red Bullnál, kiderül, az immár négyszeres világbajnok heppenheimi pilóta milyen magas színvonalon teljesített: 13 futamot nyert, miközben az utolsó idényét taposó ausztrál egyet sem.


Schumacher és Vettel már voltak egy csapatban
Fotó: AFP

“Örülök, hogy nem vagyok Vettel csapattársa” – mondta mosolyogva Schumacher, aki tavaly év végi visszavonulása óta többek között a Mercedes márkanagyköveteként tevékenykedik.

A 2012-ben csak ötödik német istálló idei vb-második helyét “nagyszerű eredményként” értékelte a legendás versenyző, és szerinte az idei produkció jó alapot adhat arra, hogy a csapat jövőre harcba szálljon a világbajnoki címért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik