Forma-1

A McLaren nem tagadja, hogy kirúgta Perezt

perez whitmarsh (sergio perez, martin whitmarsh, mclaren, )
perez whitmarsh (sergio perez, martin whitmarsh, mclaren, )

Egyre erősebben tartják magukat azok a hírek, hogy a McLaren jövőre bizalmat szavaz Kevin Magnussennek, így Sergio Pereznek távoznia kell a csapattól.

Egyre erősebben tartják magukat azok a hírek, hogy a McLaren jövőre bizalmat szavaz Kevin Magnussennek, így Sergio Pereznek távoznia kell a csapattól. Martin Whitmarsh csapatfőnök nem volt hajlandó megerősíteni a hírt, igaz, nem is tagadta. “Még senkivel sincs aláírt szerződésünk, és amíg nincs, a híreket sem kommentáljuk” – mondta Whitmarsh.

“Rengeteg ember szóba került már. Ami Sergiót illeti, jó munkát végzett a szezonban. Abu-Dzabi kicsit más volt, nem egészen olyan eredmény született, amilyet szerettünk volna, de olykor becsúsznak ilyen hétvégék is. Összességében jó munkát végzett, és még tárgyalunk vele.”

A McLaren egyelőre még arról sem döntött, ki lesz a névadó szponzora jövőre, és a bejelentés nem is várható az új autó bemutatkozásáig. Arról már korábban döntés született, hogy a Vodafone-t lecserélik 2014-re, az eredetileg tervezett december 2-i bejelentés azonban nem tartható.

“Lesznek új szponzorok, de én sem tudok teljesen biztosat. Az valószínű, hogy inkább az új autó bemutatkozásával együtt, nem pedig december 2-án lesz bejelentés. Sok múlik azon, hogy bizonyos partnereknek mik a tervei.” Az új McLarent várhatóan közvetlenül az első januári teszt előtt leplezik le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik