Forma-1

Vettelt nem érdeklik a rekordok?

Sebastian-Vettel(1)(960x640)(2).jpg (sebastian vettel, )
Sebastian-Vettel(1)(960x640)(2).jpg (sebastian vettel, )

Sebastian Vettel két további győzelemmel beállíthatja Alberto Ascari hatvanéves rekordját, de azt állítja, nem a statisztikák motiválják.

Sebastian Vettel két további győzelemmel beállíthatja Alberto Ascari hatvanéves rekordját, a német pilóta azonban azt állítja, hogy nem a rekordok halmozásáért ül be az autóba. Abu-Dzabiban aratott diadalával Vettel zsinórban hét győzelemnél jár, ezzel beállította a hétszeres bajnok Michael Schumacher csúcsát.

“Nem a rekordokért ülök be az autóba” – mondta Vettel. “Az emberek csak azt látják, hogy nyertem hét versenyt, de azt nem, hogy mekkora kihívást jelentett minden egyes futam. Kivételes, hogy mindent ennyire összeraktunk, a bokszkiállásokat, a megbízhatóságot és minden egyebet.”

“A számok nem fontosak számomra, de nagyon-nagyon büszke vagyok ezekre is. Elég idős vagyok, hogy felismerjem, az F1 legkülönlegesebb pilótái közé kerültem.”

“Emlékszem, amikor kisgyerek voltam, és Michael ferraris győzelmeit néztem. Uralta az F1-et, nagyon erős autója volt, nagyon erős csapattal, éveken át. Nagyon különleges elérni valami olyasmit, ami neki sikerült, nemcsak nekem, hanem az egész csapat számára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik