Forma-1

Hamilton visszaszívta a nyilatkozatát

lewis hamilton (lewis hamilton, )
lewis hamilton (lewis hamilton, )

Lewis Hamilton nem gondolta komolyan, hogy az Olasz Nagydíj után számára vége a bajnokságnak. Csak mérges volt.

Lewis Hamilton a monzai kilencedik helye után csalódottan kijelentette, hogy ennyi volt, számára vége a bajnokságnak, 81 pontos hátrányból nem lehet nyerni. A mercedeses angol, aki 12. rajthelyével utóbbi három éve legrosszabb időmérőjét produkálta, azóta lehiggadt kicsit.

“Amikor kiszálltam az autóból, dühös voltam, és tényleg úgy gondoltam, hogy ezzel vége” – nyilatkozta Hamilton. “De aztán leültem a mérnökeimmel – és nem fogom feladni. Meg kell nyernem minden hátralévő versenyt, aminél nehezebb feladatom még soha nem volt, de nem tehetek mást, mint hogy megpróbálom.”

Hamilton a 12. helyről is jó eredményt érhetett volna el, de egy korai lassú defekt megpecsételte a sorsát, és még a rádiója sem működött rendesen. “A szombati időmérőt talán soha nem kezeltem olyan jól, mint most. Mérges voltam magamra, ahogy mindig, de gyorsabban túltettem magam rajta, mint bármikor az életben.

Lezártam a dolgot, teljesen pozitívan álltam a versenyhez. Tele energiával és izgatottan vártam a rajtot, úgy éreztem, a verseny is nagyon jól megy. Keményebben nyomtam, mint valaha, tényleg úgy éreztem, hogy semmi nem maradt bennem.

Mérges voltam, mert nagy szívás, hogy ennyi munka után, amit én és a srácok közösen végeztünk el, mindössze két pontot szereztünk. De ez van, majd a következő versenyeken javítunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik