Forma-1

A Real Madrid igazolja Räikkönent?

räikkönen real madrid (kimi räikkönen, lotus f1 team, real madrid, )
räikkönen real madrid (kimi räikkönen, lotus f1 team, real madrid, )

A bizonytalan Kimi Räikkönen már csak a Lotus és a Ferrari között választhat, így a Lotusnál annyira nyeregben érzik magukat, hogy poénos képekkel fokozzák a hangulatot.

Daniel Ricciardo Red Bull-os igazolásának ténye új helyzetet hozott a pilótapiacon, a bizonytalan Kimi Räikkönen így már csak a Lotus és a Ferrari között választhat, ha egyáltalán van még lehetőség a vörösökhöz csatlakozni. A Lotus ezért annyira nyeregben érzi magát, hogy a Twitteren és a Facebookon poénos képekkel fokozza a hangulatot.

Egyik alkotásuk egészen agyament, az F1 mellett a fociért is rajongó közönséget megcélozva a Real Madrid rekordösszegű, 100 millió eurós tranzakcióját figurázták ki. Ha Gareth Bale ér ennyit, akkor miért ne vennék meg Räikkönent is?

Egy másik grafikán visszafogottabbak, azon fekete háttéren a Lotus, a Ferrari és a Red Bull logója szerepel, az utóbbi nagy piros X-szel áthúzva, a kísérőszöveg: “Egy már kilőve”.

Hogy a Lotus vagy a ferrari közül ki szerzi meg a Jéegember szolgálatait 2014-re, még nem tudni, és igen valószínű, hogy a hétvégi Olasz Nagydíjon sem tudjuk még meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik