Forma-1

Alonso titokzatoskodik

Fernando Alonso (fernando alonso, )
Fernando Alonso (fernando alonso, )

A Forma-1-ben szereplő Ferrari pilótája a napokban nagy bejelentésre készül.

Fernando Alonso vasárnap mindenkit meglepett: spanyolul, majd angolul is egy rövid, sejtelmes üzenetet tett közzé a Twitter-oldalán, melyben azt hirdette, hogy nagy bejelentésre készül. Hozzátette, hogy érdemes lesz figyelni az internetet. És ennyi, többet nem árult el.

Természetesen máris beindultak a találgatások, vajon mi lehet a nagy hír. A szurkolók és a média egy része még azt sem tartja kizártnak, hogy Alonso a rivális Red Bull Racing pilótája lehet, ahol a szezon végén visszavonuló Mark Webber helye megüresedik majd.


Vajon dobja a Ferrarit?
Fotó: AFP

Egyébként ezt a lemezt korábban már feltették, a Magyar Nagydíj hétvégéjén ugyanis felröppent a pletyka, mely szerint a 32 esztendős spanyol menedzsere Christian Hornerrel, az osztrák istálló csapatvezetőjével tárgyalt. Horner ráadásul nem is cáfolta a híreket, majd Alonso és a Ferrari rúgta össze kissé a port, mert a spanyol nem tartja versenyképesnek az autót. A nyári szünet után aztán egyből a második lett Spában.

Persze optimisták is akadnak a Ferrari táborában, akik szerint az Olasz Nagydíjat megelőzően mi más lehetne a nagy bejelentés, mint az, hogy Alonso meghosszabbítja a szerződését a Scuderiánál.

Egy biztos: a kétszeres világbajnok a napokban tiszta vizet önt a pohárba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik