Forma-1

Lélekben már feladta a küzdelmet a Ferrari

ferrari (ferrari, )
ferrari (ferrari, )

A Ferrarinak tetemes a hátránya az élen álló Red Bull mögött a Forma-1-ben. Az olasz istállónak az eddig látottak alapján nem sok esélye van a fordításra.

A legutóbbi Forma-1-es futamokon a Ferrari tempója édes kevés volt ahhoz, hogy a győzelemért harcoljon. Valószínűsíthető, hogyha ez a következő pár versenyen sem változik, akkor a csapat a 2014-es fejlesztésére kezd majd fókuszálni, amely az új szabályok értelmében egy teljesen új konstrukció – olvasható a vezess.hu-n.

Felipe Massa, a Ferrari pilótája így vélekedett a jelenlegi helyzetről:

“Már jó ideje készülünk 2014-re. A jövő évre való felkészülés nagyon fontos, mert sok minden változik. Egy egész csoportot hoztunk létre, amely csak az új autóval foglalkozik. A következő néhány versenyen mutatott teljesítményünk alapján dől el, hogy folytatjuk-e a 2013-as autó fejlesztését, vagy teljes egészében 2014-re készülünk tovább.”

Amennyiben Fernando Alonso hátránya tovább nő Sebeastian Vettellel szemben az Olasz Nagydíj után, akkor az idei remények teljesen szertefoszolhatnak a Ferrari számára – írják az olasz lapok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik