Forma-1

Rosberg nyerte a második edzést is

Nico Rosberg (nico rosberg, )
Nico Rosberg (nico rosberg, )

Egyelőre megállíthatatlanok a Mercedesek Monte-Carlóban.


Fotó: AFP

A Forma-1-es Monacói Nagydíj egyik fő esélyese a Mercedes, és annak két pilótája, Nico Rosberg és Lewis Hamilton. Ezzel még a Ferrari első számú versenyzője, Fernando Alonso is egyetértett, aki barcelonai sikere után már elmondta, hogy szerinte a Mercikről szólhat a következő futam.

Kétségtelen, hogy mivel az időmérőkön nagyon jók idén Hamiltonék, valamint az előzés nagyon nehéz a miniállam futamán, egy pole-pozíció aranyat érhet a vasárnapi futamon.

Nico Rosberg megnyerte az első pénteki szabadedzést Alonso előtt, a másodikon viszont már Hamilton lett mögötte a második. A negyedik helyen Felipe Massa végzett, a másik Ferrarival.

Sebastian Vettel csak a kilencedik lett, míg a vb-tabella második helyén álló Kimi Raikkönen a hatodik helyen zárt.

Eredmény – Monacói Nagydíj, 2. szabadedzés:

1. Nico Rosberg 2. Lewis Hamilton 3. Fernando Alonso 4. Felipe Massa 5. Mark Webber 6. Kimi Raikkönen 7. Romain Grosjean 8. Jenson Button 9. Sebastian Vettel 10. Paul di Resta 11. Adrian Sutil 12. Sergio Perez 13. Nico Hülkenberg 14. Pastor Maldonado 15. Esteban Gutierrez 16. Daniel Ricciardo 17. Jean-Eric Vergne 18. Valtteri Bottas 19. Jules Bianchi 20. Charles Pic 21. Max Chilton 22. Giedo van der Gerde

Ajánlott videó

Olvasói sztorik